اخبار

جلسه آموزشی با موضوع توسعه نظامهای اطلاعات مدیریت سلامت در مرکز بهداشت کرمانشاه برگزار شد

در این جلسه کارشناسان ستادی مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه ، کارشناسان آمار وفناوری اطلاعات سلامت مراکز ، مسئولین مراکز خدمات جامع سلامت شهری وروستایی تابعه شهرستان حضور داشتند.

در تاریخ 21 شهریور1397 جلسه آموزشی با موضوع توسعه نظام های اطلاعات مدیریت سلامت درمحل سالن همایش های مرکز بهداشت کرمانشاه برگزار گردید.
در این جلسه ابتدا آقای مهندس جلیلیان (کارشناس مسئول آمار وفناوری اطلاعات مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه)ضمن خیر مقدم به حضار ، درخصوص اهداف برگزاری کارگاه ، اهمیت موضوع آمار در تمام عرصه های کار و زندگی بحث نمود و در ادامه به بیان شاخصهای مهم سلامت و راههای استخراج ومحاسبه آنها ، نکات اساسی که بایستی از سامانه پرونده الکترونیک سلامت مورد توجه همکاران قرارگیرد اشاره نمودند.
سپس سرکارخانم دکتر حیدرپور (عضو هیات علمی دانشگاه) مهمترین نشانگرها و شاخص های سلامت از جمله نشانگرهای جمعیت ، مرگ ومیر وابتلا را با فرمولهای و نحوه محاسبه آنها مطرح نمودند.
در پایان نیز آقای مهندس عزیزی به تفصیل درمورداستفاده از برنامه   pivot Table    و نحوهکار با ایننرم افزار اطلاعات مفیدی را بیان داشتند.

جلسه 21 شهریور 1397 واحد آمار 8
جلسه 21 شهریور 1397 واحد آمار 7