جشن شادی به مناسبت هفته وحدت ویژه "کودکان بی سرپرست" برگزار شد

جشن شادی به مناسبت هفته وحدت ویژه شبه خانواده (کودکان بی سرپرست ) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی  دانشگاه همزمان با اولین روز از هفته پر برکت وحدت و به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص) مراسم جشن شادی با حضور بیش از 80 کودک بی سرپرست تحت پوشش بهزیستی استان در  بیست و هفتم آبانماه در فرهنگ سرای گل نرگس شهرداری برگزار شد.

در این مراسم که با هدف ایجاد روحیه شادی و نشاط در کودکان توسط سمن افق سلامت کرمانشاه و همکاری اداره سازمانهای مردم نهاد حوزه مشارکتهای مردمی معاونت اجتماعی دانشگاه برگزار شد ، تعدادی از اعضای شورای اسلامی شهر کرمانشاه ، مشاور فرهنگی ورزشی شهرداری ، نماینده معاونت اجتماعی ناجا و جمعی از مدیران ، مربیان و مددکاران حضور داشتند .

این مراسم با سخنرانی حسین حمزه ای مدیر کل انجمن افق سلامت کرمانشاه و سالار احمدزاده رییس کمیسیون بهداشت شورای اسلامی شهر کرمانشاه ادامه یافت.

گفتنی است نمایش طنز ، اجرای موسیقی ، اهدای بسته های فرهنگی آموزشی و جوایز نقدی از برنامه های این جشن بود.

۲۹ آبان ۱۳۹۷ ۱۲:۴۶