اخبار

در زلزله استان کرمانشاه کمکهای خیرین سلامت تاکنون بالغ بر 122 میلیارد تومان بوده است

به گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی نشست بررسی واحدهای ارائه خدمات سلامت خیّرساز در مناطق زلزله زده در حاشیه هفتمین جلسه کلان منطقه آمایشی سه با حضور دکتر جمالی مدیر کل خیرین وموسسات خیریه معاونت اجتماعی وزارت بهداشت درمان وآموزش پزشکی بیستم آذر ماه در مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.

در این نشست  بحث و بررسی پیرامون پروژه های در دست اجرا توسط مجمع خیّرین استان کرمانشاه و پروژه های سایر خیّرین صورت گرفت.

خیرین سلامت تا کنون  50 خانه بهداشت ، 7 مرکز خدمات جامع سلامت ، 2پایگاه سلامت شهری ،2 پایگاه  فوریتهای پزشکی ،  2 کلینیک دندانپزشکی ، 2 فاز بیمارستانی ، 1خانه

بهداشت (تعمیرات ) و 1 مرکز خدمات جامع سلامت ( تعمیرات ) را در شهرستانهای  سرپل ذهاب ، اسلام اباد ، دالاهو ، ثلاث باباجانی ، گیلانغرب ، پاوه ، جوانرود ،قصر شیرین و کرمانشاه در

دست احداث دارد.

تاکنون بالغ بر 122 میلیارد تومان بابت هزینه پروژه ها توسط خیرین عزیز کشورمان تامین شده است.