اخبار

لینک برخط بین نرم افزارهای پرسنلی دانشگاه با سامانه جامع تشکیلات وزارت بهداشت برقرار شد

الهه نصرتی مدیر منابع انسانی دانشگاه از برقراری لینک برخط (online) بین نرم افزارهای پرسنلی دانشگاه با سامانه جامع تشکیلات وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی خبر داد.

وی هدف از این اقدام را که با همکاری و زحمات بی دریغ همکاران واحد تشکیلات حوزه این مدیریت انجام گرفته ، شفافیت اطلاعات و تصمیم گیری دقیق و مصوب نمودن ساختار و تشکیلات جدید واحدهای عملیاتی مراکز آموزشی درمانی و بیمارستانهای تابعه ، دانشکده ها و ... و در اجرای سیاستگذاریهای کلان کشوری دانست.

نصرتی در ادامه افزود: بدیهی است با برقراری لینک سامانه جامع تشکیلات ، پس از طی مراحل قانونی مربوطه بازنگری تشکیلات بیمارستانها و دانشکده ها و دیگر مراکز و واحدهای تابعه دانشگاه انجام خواهد شد.

شایان ذکر است در این باب  این دانشگاه در سایت وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی مورد تقدیر و تشکر از سوی مرکز توسعه مدیریت و تحول اداری وزارت قرار گرفت.

۲۳ شهریور ۱۳۹۶ ۱۲:۵۹