درخشش بی نظیر دانشجویان دانشگاه در المپیاد علمی دانشجویان سراسر کشور

‍ 🏵 دکتر فرید نجفی معاون آموزشی دانشگاه از موفقیت بی نظیر دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در المپیاد علمی دانشجویان سراسر کشور خبر داد.

وی با بیان اینکه سرانجام تلاش مستمر دانشجویان و همت بلنداساتید مدرس المپیاد پس از ماهها به ثمر نشست گفت: در این رقابت علمی مدال طلای انفرادی در حیطه "علوم پایه  "برای اولین بار توسط دانشجو روح الله حیدری به دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تعلق گرفت.

دکتر نجفی در ادامه افزود:  مدال نقره انفرادی نیز برای اولین باردر حیطه "فلسفه پزشکی" مشترکا به دو دانشجوی علوم پزشکی کرمانشاه به نامهای آذر قاسمی و آرشام امجدیان تعلق گرفت.

وی با اشاره به اینکه جایگاه سوم کشوری و کاپ تیمی برنز در حیطه استدلال بالینی به تیم  ۳ نفره کلان منطقه ۳ تعلق گرفت گفت: بهنام احمدی و بهنام حسن پور دو دانشجوی کرمانشاهی از اعضای این تیم سه نفره هستند.

۲۳ شهریور ۱۳۹۶ ۱۶:۳۷