اخبار

دکتر مرادی در آیین تقدیر از شهریاران پزشکی :نیروی انسانی از اصلی ترین عوامل توسعه است

رییس دانشگاه صبح امروز چهارم مهرماه در مراسم نکوداشت شهریاران پزشکی شهرمان که در تالار برق برگزار شد گفت:نیروی انسانی از اصلی ترین عوامل توسعه است.

دکتر مرادی عنوان کرد: نیروهای بهداشتی و درمانی ثابت کرده اند که از سرمایه های اصلی هر جامعه ای به حساب می آیند.

وی اظهارداشت:جایگاه ویژه پزشکان در کشور به گونه ای است که از تمام کشورهای خاورمیانه برای درمان به شهرهای تهران، کرمانشاه و شیراز می آیند.

وی افزود:ایثار پزشکان و جانبخشی آنها در بحران های سیل، زلزله و دفاع مقدس بر هیچ کس پوشیده نیست.

رییس دانشگاه درادامه گفت:دکتر فرخی به عنوان شیخ الاطباء جایگاه ویژه ای در درمان جانبازان جنگ تحمیلی داشته است.

وی همچنین بیان داشت : دکتر معصومی که از بزرگان پزشکی کشور ،چهره ماندگار و دبیر برد تخصصی کشور هستند که در امور فرهنگی و آموزشی نیز جایگاه ویژه ای دارند.

رییس دانشگاه همچنین دکتر آل آقا را منشا خدمات ارزنده برای دانشجویان در غرب کشور دانست و گفت : ایشان آزمایشگاه های بی شماری در منطقه تاسیس کرده است.

دکتر مرادی گفت: تجلیل از این بزرگواران در واقع تقدیر از تمام جامعه پزشکی است.