اخبار

آیین تجلیل از کارگزاران روابط عمومی دانشگاه به مناسبت کسب رتبه اول جشنواره برترین های حوزه سلامت کشور برگزار شد

آیین تجلیل از کارگزاران روابط عمومی دانشگاه به مناسبت کسب رتبه اول جشنواره برترین های حوزه سلامت کشور در "کمپین فشارخون" با حضور رئیس دانشگاه برگزار شد.
✅طی این مراسم رئیس دانشگاه کارگزاران روابط عمومی را به تعبیر عزیزان جهاد سازندگی ،سنگرسازان بی سنگرند خواند و خطاب به آنان گفت: برگزاری تمام مراسمات برعهده کارگزاران روابط عمومی است اما امروز فرصتی است که به بهانه این موفقیت در "کمپین فشارخون" از  شما تقدیر و تشکر کنیم.
✅دراین مراسم مسئول روابط عمومی شبکه بهداشت روانسر  لوح تقدیر را از رییس دانشگاه دریافت نمود .

رسانه جدید